Pilkkikausi alkaa

 Testissä uutuuspilkkituotteita


Jyväskyläläinen kultaseppä Pentti Toikkanen valmistaa aivan mielettömän hienoja  pilkkejä ja suunmyötäisiä morreja. 
Tulevana talvena on tarkoitus käyttää ahvenpilkillä näitä PE-TO pilkkejä ja morreja niin merellä kuin järvivesillä. Kauden aikana tulen päivittämään tietoja näiden pilkkien toimivuudesta www.kalaharri.net pilkkiosiossa tarkemminkin. 
Tarjolla pilkeistä on ketjupilkkejä, normaaleita tapsipilkkejä sekä liukupilkkejä, jotka ovat varsin monen ahvenpilkkijän perusvalikoimaa. 
Jäädään odottamaan jäitä merelle ja järviin ja lähdetään nostelemaan ahvenia jäälle. 
Morreista löytyi muuten myös heti siialle sopivia värejä ja kokoja, joten siikapilkintää kokeillaan näillä tuotteilla myöskin. Ja jokakeväinen särjenpilkintä purkkikalaksi onnistuu myöskin PE-TO -morreilla, näin uskon vahvasti. 

Norolan rautupilkit ja vilkkupilkitTutkiva journalisti sai käsiinsä todella upeita taideteoksia. Kuin koruja, voisi sanoa. Saimaan rannoilta on lähtenyt uusi pilkki-innovaatio liikkeelle ja kohta näitä upeita koruja saadaan uittaa ensimmäiseksi Nurmeksen Lokinlammella joulukuun puolivälissä. 
Sen jälkeen kerrotaan toiminnasta lisää. Mutta paljastettakoon tuosta vilkkupilkistä sen verran että, kun pilkki koskettaa vettä, led -valo alkaa vilkkua. Joten eiköhän uteliaat lohikalat ainakin tule ihastelemaan discovaloja ja toivottavasti myös maistelevat pilkkiä. 
Norolan käyhän kurkistamassa firman kotisivuja ja tilaa itsellesi upeita "koruja". 

Kommentit